Uitslag wedstrijden 23 juni 2010

Woensdag 23 juni was de laatste training van het seizoen. Waar de masters normaliter (rustig) hun baantjes trekken, werd er voor deze keer wat meer snelheid ingebracht. Op verzoek van een aantal masters werden er wedstrijdjes gehouden in de banen 1 tot en met 3. Wie hieraan niet mee wilde doen, kon in de andere banen lekker hun eigen programma zwemmen. In totaal waren er twaalf deelnemers. Onder hen was één zwemmer met een verhaal. Iet kon namelijk tot de carnaval dit jaar nog niet eens zwemmen! Sindsdien oefent hij elke woensdagavond in het instructiebad samen met nog een aantal volwassenen die nooit hebben leren zwemmen. Hij durfde het aan om nu al mee te doen met onze wedstrijden, en deed dat uitstekend!

De masters konden kiezen welke afstanden ze mee wilden doen. Uiteindelijk werden de 25 meters van alle slagen gezwommen en ook de 50 vrij en 50 school kenden een aantal deelnemers.

Na afloop van de wedstrijd werd het seizoen afgesloten in de kantine van het zwembad onder het genot van een hapje en een drankje. Alle deelnemers kregen ook een oorkonde mee naar huis met de gezwommen tijden, zodat ze komend seizoen weten welke tijden ze 'moeten' verbeteren.

Ook in het nieuwe seizoen willen we een aantal activiteiten tijdens de training plannen. In september gaan we een coopertest houden: 12 minuten onafgebroken zwemmen en dan bekijken welke master de meeste banen heeft gezwommen. Ook zullen er weer wedstrijden worden gehouden.

Uitslagen

Foto's